by Malene Kirkegard. 3 Comments

 

 

Skrivekursus online over Skype


Et skrivekursus online over Skype er et eksklusivt kursus for dig, der foretrækker eneundervisning eller gerne vil bruge undervisningen som en løftestang i arbejdet med din næste roman.

Et skrivekursus online er det rette kursus for dig, hvis du ønsker mere personlig feedback, end jeg kan give på kursusholdene.

Bor du i Jylland? Er du altid optaget mandag aften? Du kan tage både Plot 1 og Plot 2 over Skype.

Plot 1 & 2 over Skype kommer gennem det samme faglige indhold som ved holdundervisning, men der er mulighed for en individual tilpasning i det omfang, du ønsker.

Plot 1 og 2 giver dig en grundig indføring i begreber og metoder til at arbejde med plottet i din roman, og du kan læse mere om  Plotværkstedets skrivekurser her, og om det konkrete indhold af kurserne her:

Læs om Plot 1 her

Læs om Plot 2 her

Praktisk:
Undervsiningen er fordelt over fire personlige Skypesessioner, og der vil mellem hver session være hjemmeopgaver og forberedelse af 1 – 3 timers omfang.

Vi aftaler tider og datoer i fællesskab, og du har mulighed for at bliver undervist både om dagen og om aftenen, alt efter hvad der passer dig.

Plot 1 & Plot 2 over Skype består hver af fire sessioner af en til halvanden times varighed inkl. mundtlig feedback på hjemmeopgaverne. Hver session bliver optaget på video, som du senere kan downloade, så du altid kan gense og genopfriske undervsiningen.

Pris 4.999,- pr. kursus.

Hvis vi laver en samlet aftale om både Plot 1 og Plot 2, får du 500,- i rabat og begge kurser for i alt 9.499,-.

Hvis I er to, der ønsker at gå sammen på et Skypeforløb, får I 500,- i rabat pr. person.

Har du spørgsmål eller overvejer et kursusforløb, er du velkommen til at ringe på +45 2990 3262 eller skrive en mail til malene@plotvaerkstedet.dk.


Email: malene@plotvaerkstedet.dk
Mobil: 2990 3262

 


3 Responses to Test

 1. sandie bille larsen says:

  Tak for dit svar.

  Det lyder som en vildt god idé!

  Jeg vil notere mig det, og se om jeg kan spare op til det… Det er lidt for mange penge af lommen sådan lige nu…

  Jeg er dog meget begejstret over, at du allerede har gang i denne type undervisning.

 2. Kirsten Hansen says:

  Jeg er netop blevet færdig med Plot 1 og Plot 2 med undervisning over Skype. Det fungerede over al forventning.
  Under kurset tog jeg udgangspunkt i mit eget materiale, og det kan jeg varmt anbefale. Jeg fik gennemtrawlet personer, scener, konflikter og meget andet på en måde, jeg ikke havde kunnet alene.
  Malene har et beundringsværdig talent for at sætte sig ind i andres materiale og en helt unik evne til at slå ned lige dér, hvor det halter – dér, hvor du for alvor kan blive bedre.
  Det har været sjovt og lærerigt og med en altid veloplagt underviser, som jeg hver gang glædede mig til at være i selskab med.
  Undervisningen er konkret og meget brugbar, og jeg er sikker på, at sparringen med Malene undervejs har sparet mig mange timers arbejde i den anden ende.

 3. Hugo Alrøe says:

  Jeg tog Malenes Plot 1 kursus over skype sammen med en anden i november 2014. Det var supergodt, og jeg fik mange ideer og konkrete redskaber til at arbejde med mit bogprojekt. Det er absolut en fordel at have en ide til en roman som man kan arbejde med under kurset. Det fungerede fint at tage kurset over skype, men måske hjalp det også at jeg forinden havde været på et weekend-kursus som Malene holdt, og derfor kendte hende lidt. Før Plot kurset havde jeg også haft et seks-ugers skrivekursus hos en anden forfatter, og niveauet passede fint til mig. Malene er en meget inspirerende underviser, og jeg kan kun give kurset min bedste anbefaling. Nu glæder jeg mig til Plot 2 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *