by Malene Kirkegard. 2 Comments

 

 

Leder du efter et skrivekursus ?


Velkommen til Plotværkstedet. Her finder du Danmarks eneste skrivekursus med fokus på plot for prosa.

Jeg hedder Malene Kirkegaard og driver Plotværkstedet, der fortrinsvis er en personlig service til professionelle forfattere.

To gange om året, forår og efterår, udbyder jeg et skrivekursus med fokus på udvikling af plot og karakter. Det er ikke et klassisk skrivekursus med skriveopgaver. På Plotværkstedets kurser er der fokus på metoder, begreber og værktøjer, der kan udvikle dine karakterer og dit plot og give dig overblik over din roman.

Jeg er uddannet filminstruktør, og jeg har udviklet plotkurserne med min viden og erfaring fra filmdramaturgi og  20 års arbejde med professionelle forfattere og deres manuskripter.

Mellem lektionerne læser jeg dine opgavebesvarelser på undervisningssitet og laver en fælles opsamling. Kurset lægger vægt på, at du får øvet dig i at anvende begreber og redskaber, så du tilegner dig stoffet, og efter kurset kan arbejde videre på egen hånd.

Læs mere om PLOT 1 her.

Du er altid velkommen til at ringe 29903262 eller maile på malene@plotvaerkstedet.dk, hvis du er i tvivl om kurset er noget for dig.

De fleste deltagere på mine kurser har skrevet i mange år som ambitiøse “amatører”, har udgivet bøger eller kommer fra sidefag som journalistik, illustration eller kommunikation.
Ofte bliver kurserne fyldt op og der kan være venteliste.

Bedste Hilsner
Malene Kirkegaard


Email: malene@plotvaerkstedet.dk
Mobil: 2990 3262

 


2 Responses to

  1. Erik Hansen says:

    Respons til Plot 1
    Vil hermed blot give mine bedste anbefalinger til skrivekurset, Plot 1. Kurset er meget praktisk anlagt og dækker i mine øjne alle relevante områder i forbindelse med det at skrive en bog. Desuden er Malene en rigtig dygtig underviser og formidler af stoffet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *