I hele oktober måned 2021 sætter vi fokus på at skrive krimi

Download programmet for krimitema
Meld dig til krimitema på Forfatterhouse

Mød de bedste!Livesamtaler over Zoom med forskere, krimiforfattere og redaktører.

 

Nørd krimi med os!Vi analyserer krimier og kigger på greb, opbygning og spænding.

 

Sæt turbo på din skriveproces!Mød Krimiskrivende Forfatterkollegaer på Zoom.

 

Sæt turbo på din skriveproces!Mød Krimiskrivende Forfatter-kollegaer. Deltag i arrangementer på Zoom.

 

Alle arrangementer er på nettet og over Zoom. Du kan være med uanset hvor i landet – eller i verden – du sidder. Du skal kun bruge en netadgang – og selvfølgelig dit medlemskab af Forfatterhouse.

Tilmelding til krimitema for medlemmer af Forfatterhouse: 199,- kr.
Meld dig ind i Forfatterhouse og deltag i vores krimitema for 368,- kr.
Mød kritiker, litterat og krimiekspert


Bo Tao Michaëlis

5. oktober kl. 20:00 - 21:00 på Zoom


 

Vi indleder vores krimitema med et besøg af Bo Tao Michaëlis.

Bo Tao er særdeles vidende om kriminallitteratur og nyere amerikansk litteratur, og han vil tage os på en rejse gennem kriminallitteraturens historie.

Han er medlem af Det Danske Kriminalakademi og har skrevet bogen Verdens 25 bedste kriminalromaner (2001) og Hemingway-biografierne Århundredets mand (1999) og Hemingway – En mand og en myte (2016).

Mød krimiforfatter


Julie Hastrup

13. oktober kl. 20:00 - 21:00 på Zoom


 

Julie Hastrup vil fortælle, hvordan hun skriver sine bøger, om research, proces og sit samarbejde med politi og retsmediciner.

Julie Hastrup (f. 1968) er forfatter og uddannet journalist, bor i København og har tidligere arbejdet på DR og TV 2 Lorry. Hun har skrevet otte selvstændige bind om den meget populære drabsefterforsker Rebekka Holm. Bøgerne er udgivet i Tyskland, Spanien, Sverige, Norge og Holland og trykt i over en million eksemplarer alene i Danmark. Serien er solgt til filmatisering. 

Mød litteraturforsker


Annemette Hejlsted

19. oktober kl. 20:00 - 21:00 på Zoom


 

I de sidste tyve år har femikrimien haft en enorm indflydelse på krimiscenen i Danmark. Vi er derfor superglade for at Annemette Hejlsted har sagt ja til at dele sin viden om femikrimien med os og trække nogle historiske linjer op.  

Annemette Hejlsted er lektor i litteraturvidenskab ved Afdeling for Sprog, Litteratur og Medier på Ilisimatusarfik /Grønlands Universitet: Hun er uddannet mag.art. og ph.d. i nordisk litteratur. Annemette Hejlsted har forsket i kriminallitteratur, særligt femi-krimi, chicklit og litterære fremstillinger af køn. 

Mød seniorredaktør på Politikens forlag


Stinne Lender

28. oktober kl. 16:00 - 17:00 på Zoom


 

Hvordan ser redaktøren på et krimimanuskript? Hvad skal der til for at dit krimimanuskript bliver trukket ud af bunken og læst med særlig opmærksomhed på Politikens Forlag?

Vi er superglade for at Stinne Lender fra Politikens Forlag har sagt ja til at besøge os og fortælle om sit arbejde med at redigere krimimanuskripter. 

Stinne Lender har blandt andet arbejdet med Sara Blædel og Mads Nordbo. Hun arbejder også med andre forfattere som Jesper Wung-Sung, Iben Mondrup, Carsten Jensen og Mathilde Walter Clark med flere. 

Mød et par af vores medlemmer


”

Fællesskabet i Forfatterhouse har været helt afgørende for min skriveglæde i al den tid jeg har været medlem. Men det er mere end det. Det er bunker af viden, sparring med dygtige mennesker og inspiration både fra andre medlemmer og fra gæster.

Med Forfatterhouse er det lykkedes at skabe et fælles rum om skrivning, der er gennemsyret af velvilje og seriøsitet. Det synes jeg er ret vildt. Jeg er meget taknemmelig for at have et rum, hvor man må tage sin skrivning seriøst, selvom man ikke er udgivet (endnu) og jeg kommer til at være medlem her, til I sparker mig ud.


-Pernille Schou


”

Bliver min roman til en trykt bog en dag, vil der stå millioner af tak til Forfatterhouse bagi bogen, fordi jeg nu har fået en arbejdsdisciplin og tager skriveriet alvorligt.

Jeg bor nærmest i Forfatterhouse. Det bliver ikke bedre – jo, det gør det jo - I, Malene Kirkegaard og Martin Glaz Serup, bygger hele tiden videre på Forfatterhouse med jeres professionelle skriveråd og gode humør!.

TAK FOR AT HAVE OPFUNDET FORFATTERHOUSE!


-Eva Birgitte Jensen


”

Forfatterhouse er blevet en integreret del af min skriveproces, som jeg slet ikke kan undvære. Her finder jeg spændende, relevante kurser og oplæg, skrivefællesskab, gensidig tekstlæsning og konstruktiv feedback.

I en travl hverdag med arbejde, børn og hund er Write-in genialt. Hjemme hos os ved hele familien, at mandag aften går mor til bog 😊


-Janne Jakobsen

Alle arrangementer er på nettet og over Zoom. Du kan være med uanset hvor i landet – eller i verden – du sidder. Du skal kun bruge en netadgang – og selvfølgelig dit medlemskab af Forfatterhouse.

Tilmelding til krimitema for medlemmer af Forfatterhouse: 199,- kr.
Meld dig ind i Forfatterhouse og deltag i vores krimitema for 368,- kr.

Du kan altid melde dig ud af Forfatterhouse igen. Vi holder ikke på folk, og der er ingen binding på dit medlemsabonnement.

Om Forfatterhouse

Forfatterhouse er et levende online forum for skrivende. Gennem faglighed, erfaringsudveksling og gensidig inspiration støtter vi hinanden i at udvikle vores forfatterskaber.

Kontakt
Mobil: 2990 3262
E-mail: [email protected]
Adresse: Dyrhaugesvej 4, 4220 Korsør

Communitymoderator (ansvarshavende)
Malene Kirkegaard Nielsen

Communitymoderator
Martin Glaz Serup

Digital pedel
Liva K. Blendstrup

Forfatterhouse afholder

Write-ins
Gratis sparringssamtaler
Live forfattersamtaler
Open office
Kurser
Tekstlæsninger

Forfatterhouse har et stort bibliotek med inspiration og skrivefaglige artikler.

Bliv medlem