Freelance redaktør

Jeg er ikke en klassisk freelance redaktør. Jeg har et særlig speciale i plotudvikling, og de fleste forfattere, jeg samarbejder med, bruger mig i de faser af processen, hvor manuskriptet endnu ikke er klar til redaktøren på forlaget.
Jeg er på sin vis blevet en slags før-redaktør eller sparringspartner, der er med til at udvikle og plotte bogen i de tidlige faser, hvor bogen sjældent er skrevet fuldt igennem, og hvor teksten ofte er meget rå.

Generelt om praksis:
Inden vi indleder et samarbejde, taler vi sammen i telefon, så jeg kan få en fornemmelse af, hvor du er i processen, og hvad du har brug for. Hvis du er begyndt at skrive, læser jeg et uddrag af dit manuskript for at orientere mig, eller jeg orienterer mig i dit forfatterskab.

De fleste af vores møder vil blive over Skype med mindre, der er særlige grunde til at mødes face-to-face.  Hvis du ønsker det, kan jeg optage vores Skypemøde på en video, som du senere kan downloade og bruge, når du arbejder videre.

En del af de arbejdsområder en klassisk freelance redaktører ofte tager sig af, er jeg ikke den rette til. Jeg sprogvasker ikke, læser ikke korrektur, layouter forsider eller sætter bogen op til tryk eller e-bog, og jeg går ikke ind i lancering, presse og markedsføring.

Hvis du sidder med et manuskript, du har brug for hjælp til, eller du har spørgsmål eller overvejelser, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Mobil: +45 2990 3262
E-mail: malene@plotvaerkstedet.dk
[one_half]


E-mail: malene@plotvaerkstedet.dk
Mobil: 2990 3262

 


[/one_half]