1.754,- kr.

Dine betalingsoplysninger gemmes på en sikker server til fremtidige køb

Jeg er indforstået med at Novelleworkshop med Martin Glaz Serup afvikles på den digitale platform Forfatterhouse, og at jeg derfor må være medlem af Forfatterhouse for at kurset kan leveres til mig.

Medlemskabet bliver automatisk fornyet hver måned til 179,- kr.

Efter kurset er afsluttet kan jeg til hver en tid melde mig ud igen. Der er ingen binding.

Novelleworkshop med Martin Glaz Serup på Forfatterhouse

Novelleworkshop med Martin Glaz Serup på Forfatterhouse

Kom på to dages kursus i at skrive noveller – både teori og praksis.

Hvornår:
Torsdag d. 9. november 2023, kl.10:00-12:30

Og torsdag d. 16. november 2023, kl. 10:00-12,30

Workshoppen indledes med en gennemgang af novellegenrens struktur og genrekarakteristika. Hvad er en novelle egentlig? Blandt andet kommer vi til at tale om stemme, dialog, anslag og komposition og til sammen at læse uddrag fra et par noveller…

Workshoppens mere teoretiske introduktion munder ud i en konkret skriveøvelse. Vi mødes igen en uge senere til tekstlæsning og diskussion af jeres egne tekster.

Efter workshoppen skulle vi gerne være blevet klogere på novellegenren, og samtidig måske have fået redskaber og inspirationer til at komme videre med dine egne tekster.

Som optakt til workshoppen læser vi et par udvalgte noveller, som bliver inddraget i undervisningen. Vi læser tekster for at blive inspireret af novellens mange forskellige udtryk og for at blive en bedre læser - det kræver nemlig en god læser at blive en god forfatter.