Skrivekursus online over Skype

Et skrivekursus online over Skype er et eksklusivt kursus for dig, der foretrækker eneundervisning eller gerne vil bruge undervisningen som en løftestang i arbejdet med din næste roman.

Et skrivekursus online er det rette kursus for dig, hvis du ønsker mere personlig feedback, end jeg kan give på kursusholdene.

Bor du i Jylland? Er du altid optaget mandag aften? Du kan tage både Plot 1 og Plot 2 over Skype.

Plot 1 & 2 over Skype kommer gennem det samme faglige indhold som ved holdundervisning, men der er mulighed for en individual tilpasning i det omfang, du ønsker.

Plot 1 og 2 giver dig en grundig indføring i begreber og metoder til at arbejde med plottet i din roman, og du kan læse mere om  Plotværkstedets skrivekurser her, og om det konkrete indhold af kurserne her:

Læs om Plot 1 her

Læs om Plot 2 her

Praktisk:
Undervsiningen er fordelt over fire personlige Skypesessioner, og der vil mellem hver session være hjemmeopgaver og forberedelse af 1 – 3 timers omfang.

Vi aftaler tider og datoer i fællesskab, og du har mulighed for at bliver undervist både om dagen og om aftenen, alt efter hvad der passer dig.

Plot 1 & Plot 2 over Skype består hver af fire sessioner af en til halvanden times varighed inkl. mundtlig feedback på hjemmeopgaverne. Hver session bliver optaget på video, som du senere kan downloade, så du altid kan gense og genopfriske undervsiningen.

Pris 4.999,- pr. kursus.

Hvis vi laver en samlet aftale om både Plot 1 og Plot 2, får du 500,- i rabat og begge kurser for i alt 9.499,-.

Hvis I er to, der ønsker at gå sammen på et Skypeforløb, får I 500,- i rabat pr. person.

Har du spørgsmål eller overvejer et kursusforløb, er du velkommen til at ringe på +45 2990 3262 eller skrive en mail til malene@plotvaerkstedet.dk.

Yderligere kurser:

Plot 1 med start 23. oktober 2018
Plot 1 med start 19. februar 2019
Plot 2 med start 19. marts 2019