Malene er ikke bare en eminent dygtig og velforberedt underviser, hun skaber sig også hurtigt en sublim forståelse for den enkelte kursists udgangspunkt og ståsted i processen.

Maria Kjær Madsen

Kære Malene. Det er imponerende så skarpt, du ser på ens plot og slår ned på præcis de steder, hvor noget skurrer. Og endnu bedre: Med gode og effektive spørgsmål får du historien tilbage på skinnerne.

Andreas Hansen

Plot 1 har været en sand øjenåbner for mig i forhold til min egen tekst. Og så kan Malene altid ryste en historie ud af ærmet, som understreger pointen. Et must for enhver vordende skønlitterær forfatter!

Ulla Hinge Thomsen

Den absolutter bedste know how i forhold til at ideudvikle sit plot. Som menneske efterlades man taknemmelighed over Malenes gavmildhed med hendes kreative evner.

Rasmus Lars Jensen

Malene har et beundringsværdig talent for at sætte sig ind i andres materiale og en helt unik evne til at slå ned lige dér, hvor det halter – dér, hvor du for alvor kan blive bedre.

Kirsten Hansen

Kære Malene, Mange tak for supergod undervisning! Dit engagement i dine kursister og den faglighed der bakker det op er guld værd!

Jeppe Sandholt

Skrivekursus online over Skype

Et skrivekursus online er det rette kursus for dig, der ønsker mere personlig feedback, end jeg kan give på kursusholdene. Da undervisningen online tager udgangspunkt i dit eget skriveprojekt, kan du med dette kursus kombinere undervisning og sparring.

Bor du i Jylland? Er du altid optaget mandag aften? Du kan tage både Plot 1 og Plot 2 over Skype. Kurserne kommer gennem det samme faglige indhold som ved holdundervisning, men der er mulighed for en individuel tilpasning i det omfang, du ønsker.

Undervisningen er fordelt over fire personlige Skypesessioner, og der vil mellem hver session være hjemmeopgaver og forberedelse af 1 – 3 timers omfang.

Vi aftaler tider og datoer i fællesskab, og du har mulighed for at bliver undervist både om dagen og om aftenen, alt efter hvad der passer dig.

Plot 1 & Plot 2 over Skype består hver af fire sessioner af en til halvanden times varighed inkl. mundtlig feedback på hjemmeopgaverne. Hver session bliver optaget på video, som du senere kan downloade, så du altid kan gense og genopfriske undervisningen.

Pris 4.999,- pr. kursus.

Hvis vi laver en samlet aftale om både Plot 1 og Plot 2, får du begge kurser for i alt 8.999,-.

Hvis I er to, der ønsker at gå sammen på et Skypeforløb, får I 1.000,- i rabat pr. person.

Har du spørgsmål eller overvejer et kursusforløb, er du velkommen til at ringe på +45 2990 3262 eller skrive en mail til malene@plotvaerkstedet.dk.

Lyt og abonner på PlotCast – en podcast med forfatterinterviews produceret i samarbejde med Palle Schmidt.