Har du og dit manuskript brug for hjælp?

Plotudvikling

Er du træt af at side alene med dine historier? Tænker du, at det var sjovere, om du skrev TV eller film og kunne samle et team omkring dig? Mangler du pingpong med en professionel, der går ind på dine præmisser? En der byder ind med idéer og har solid erfaring med både karakterudvikling, plot og struktur?

Pris: 6.625 kr. for en session på 4 - 6 timer.
Særlige priser for flere sessioner og overnatning på internat.

Sparring

Savner du en, der kan være med dig undervejs i din skriveproces? En, der kan læse med i uddrag af teksten, og som du kan dele alle dine overvejelser med? En, du kan diskutere plot, karakter, struktur, synsvinkler, stemme, fortælleinstans og slutning med?

Pris: 9.499 kr.

Tekstlæsning

Har du brug for en professionel læsning af dit manuskript? Er du faret vild i teksten? Eller er du gået i stå? Har du brug for et nyt blik på, hvad du egentlig har skrevet? Kommer fortællingen lidt sent i gang eller taber teksten intensitet og fremdrift over midten? Mangler du den rigtige slutning?

Jeg læser især efter fremdrift; plot, funktion og struktur. Hvordan fungerer de enkelte elementer i dit manuskript? Hvad er de svageste led i din fortælling? Sammen arbejder vi på at skitsere mulige veje for dit manuskript.

Pris: 6.000 - 12.000 kr. afhængigt af længde og forberedelse.

I perioder har jeg to til fire måneders ventetid på læsninger.
Ved hastelæsninger beregnes 50% ekstra.

Den bedste og skarpeste læsning

"1000 tak for samtalen i dag! Jeg siger dig: Det er den bedste og skarpeste læsning, jeg nogensinde har fået! Jeg er helt høj over de muligheder, du har vist mig, at teksten har."

Henriette E. Møller, 2020.

Uddannet fra Forfatterskolen 2002 og debuteret på Gyldendal i 2007 med romanen Jelne. Hun har modtaget det treårige arbejdslegat og flere priser for sine romaner.

Call to Action

Lorem ipsum dolor sit amet, metus at rhoncus dapibus, habitasse vitae cubilia odio sed. Mauris pellentesque eget lorem malesuada wisi nec, nullam mus. Mauris vel mauris.

Call To Action

Kæft, du har et skarpt øje

"Malene, det var virkelig, virkelig lige hvad jeg havde brug for. Kæft, du har et skarpt øje - og ser alt hvad jeg vil! Altid et godt tegn når man styrter retur til sin tekst efter sådan et møde. Så det er mig, der siger TAK!"

Thomas Korsgaaard, 2020.

Debuterede i 2017 på Lindhardt og Ringhof med Hvis der skulle komme et menneske forbi. Han har skrevet romaner, noveller og dramatik, og modtaget legater fra Statens Kunstfond.

Kæft, du har et skarpt øje

"Malene, det var virkelig, virkelig lige hvad jeg havde brug for. Kæft, du har et skarpt øje - og ser alt hvad jeg vil! Altid et godt tegn når man styrter retur til sin tekst efter sådan et møde. Så det er mig, der siger TAK!"

Thomas Korsgaaard, 2020.

Debuterede i 2017 på Lindhardt og Ringhof med Hvis der skulle komme et menneske forbi. Han har skrevet romaner, noveller og dramatik, og han har modtaget legater fra Statens Kunstfond.

Thomas Korsgaard

 

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til mig med spørgsmål og overvejelser.

Mobil: 29903262

Email: [email protected]

Gode skrivehilsner

Malene Kirkegaard
Forfatter og ejer af Plotværkstedet